Erikához szorongásos, pánikos tüneteimmel fordultam, mikor már úgy éreztem, olyan szükségem van egy szakember segítségére, mint egy korty vízre. Segítségével felderítettük azokat a mélyen gyökerező, gyakran jelentéktelennek tűnő viselkedésformáimat, automatikus gondolataimat, melyek elindítják a pánikfolyamatokat. Gyakran nem is gondolunk rá, mennyire egyszerű okok állnak lelki betegségeink hátterében. Kedves kisugárzásának, segítőkészségének hála könnyű volt megnyílnom Erika előtt és megbízni benne. Remek érzéke van a lényeg leszűréséhez, és a lelki folyamatok okainak felderítéséhez. Megnyugtató volt tapasztalnom, hogy az általa javasolt, sokszor meglepően egyszerű módszerekkel mennyit fejlődök és gyógyulok, miközben magamat is jobban megismerem. A terápia után elkezdtük az autogén tréning tanulását is, mellyel bármikor tudok majd saját magamon segíteni. Ezzel pedig egy maradandó eszközt kaptam a saját gyógyulásom felé. Köszönöm!

Lilla, Budapest

Ahol a szükség, ott a segítség, és Erikát akkor találtam meg, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Több krónikus betegséggel is küzdöttem, emellett az életemet sem tudtam megfelelően menedzselni - sem a párkapcsolataim nem működtek, sem a családommal nem találtam a közös hangot, szóval a privát életem konkrétan romokban hevert. Az elmúlt másfél évben Erika megtanított az autogén tréningre, aminek köszönhetően nem csak rengeteg blokkot tudtam feloldani, de fizikailag is sokat javult az állapotom, majd kognitív terápiás eszközökkel dolgoztunk együtt, ami megtanított arra, hogyan tegyem le a csomagjaimat, rengeteget segített önmagam megismerésében és erősítésében. Mára már sokkal határozottabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, megtaláltam a céljaimat az életben, és kimondhatom: boldog vagyok. Ezt pedig nagyon nagyban Erikának, az ő szakértelmének, ráérzéseinek és rákérdezéseinek, és nem utolsó sorban pedig a belőle áradó szeretetnek köszönhetem. Mindenkinek kívánom, hogy ilyen jó segítője legyen.

Viktória, Budapest

Az elmúlt néhány évem során nehéz időszakokat éltem meg, többek között édesapám halálát, megromlott baráti, családi kapcsolatokat, munkahelyi problémákat. Problémám komplexitása miatt kerestem fel Erikát. Enyhe depressziós tünetekkel kezdődött minden, ami mélyebbé vált önértékelési, étkezési zavarok, félelmek előbukkanásával. Éreztem, talán egyedül már nem vagyok képes kezelni a mindennapok során ért hatásokat. Erika nyitottságával, türelmével, tanácsaival rávilágított mennyi lehetőség rejlik bennünk, hogyan tudom más szemszögből vizsgálni magam. A relaxációs módszer segítségével megtanított arra, hogyan kezeljem a nyugtalanságomat. Szívesen jártam hozzá, sokat tanultam általa!

Barbi, Budapest

Egy hosszú kapcsolat végét jelentő szakítás után kerestem fel Erikát, mert egyedül nem tudtam feldolgozni a veszteséget. A sok beszélgetés során értettem meg, mi miért történt, észrevettem azt, amit korábban nem akartam látni. Az elvégzett gyakorlatok segítettek abban, hogy ne lássam olyan sötéten a világot, hogy megismerjem önmagam és kiálljak magamért, a döntéseimért. Legfőképpen pedig abban, hogy a jövőre koncentráljak, ne múlton rágódjak folyamatosan. Úgy gondolom, személyiségem pozitív irányba fejlődött és túl vagyok a nehezén, egyedül nem ment volna. Köszönöm a sok segítséget.

Laci, Budapest

Erikát egy ismerősöm ajánlása útján "találtam meg", amikor beismertem magamnak, hogy egyedül nem megy, hozzáértő segítség kell. Önértékelési problémával, étkezési zavarral és nagyon rossz párkapcsolati- családi kapcsolatokkal fordultam Erikához, de a beszélgetések közben azért még kiderült egy két mélyen eltemetett dolog is. A terápia alatt megtanultam, hogyan kezeljem az indulataimat, hogyan legyek úrrá a félelmeimen illetve hogyan lássam reálisan a korábban eltorzított szituációkat az életemből. Hatalmas utat tettünk meg együtt, életem nagyot változott pozitív irányban, egészségileg és mentálisan is rengeteget fejlődtem. Mindez nem sikerült volna Erika szakma tudása, kedvessége, megértő képessége nélkül. Számomra életmentő volt, mindenkinek ajánlani tudom!

Anita, London

Aki egyszer leül Erikával beszélgetni, akár egy kávé mellett, az hamar meglepődik azon ahogy ráérez a lényegre, és milyen egyszerűen segít abban, hogy mi saját magunk oldjuk meg a problémákat. Testünkkel tornára, masszázsra járunk,hogy a feszült izmainkat oldjuk, de lelki terheinket ebben a stresszes világban egyedül próbáljuk cipelni/megoldani... Azt gondoljuk, hogy nem vagyunk elmebetegek, nincs szükségünk senkire.. Pedig megérdemeljük ezt a jót is,mert néha csak arra van szüksége az embernek, hogy szakszerűen meghallgassák és megfelelő látószögbe/megvilágításba tegye valaki a dolgait, indítsa el azt a folyamatot, amitől könnyebb lesz nekünk az Élet... Ezt megkapni olyantól aki valóban született tehetség, garantálom, hogy minden áldozatot megér! Kívánok mindenkinek szükség esetén elég bátorságot lépni a telefon felé, neked pedig, kedves Erika, sok sok sikert!

Katalin, Brassó